(ВІДЕО) Держприкордонслужба отримала від влади Києва ще 50 мікроавтобусів - допоможуть прикордонникам боронити Україну від російської агресії

НАЗАД
11 листопада 2022 15:52

Пів сотні вантажних мікроавтобусів Volkswagen Transporter T5, які передали прикордонникам, столична влада отримала завдяки іноземним партнерам.

Ключі від транспортних засобів охоронцям рубежу вручив Віталій Кличко. «Сподіваємось, що ці транспортні засоби будуть виконувати свої функції і підрозділи виконуватимуть завдання із захисту життя мешканців нашої держави. Це не перша допомога від міста Києва і можу гарантувати – не остання», - зазначив Голова КМДА.

«Громада міста Києва робить все для того, щоб допомагати нашим Збройним силам, нашій прикордонній службі за всіма напрямками. Розуміючи те, що підтримуючи, надаючи допомогу, ми насправді захищаємо наших бійців – захищаємо нашу державу», - наголосив Віталій Кличко.

Очільник прикордонного відомства подякував за підтримку та допомогу меру і громаді Києва, міжнародним партнерам. «Раніше ми вже отримали 35 таких автомобілів. Усі вони використовуються за призначенням – поїхали на державний кордон, в зону активних бойових дій. Сьогодні ми отримали техніку, яка буде використовуватися від Бердянська до Херсона, Донецька, Луганська, а також – на кордоні з рф і білоруссю. І суттєво підсилить нашу спроможність у захисті держави», – зауважив Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси